O grenadă din război a fost găsită în curtea unei case din Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un târgujian a găsit o grenadă în timp ce efectua unele lucrări în curtea gospodăriei sale, de pe strada Pandurii. Pirotehniştii au intervenit, dar au constatat că grenada nu era periculoasă.

Proprietarul casei a găsit grenada care provine din unul din cele două războaie mondiale. Echipa de pirotehnişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj a intervenit pe strada Pandurii şi a constatat că grenada nu era periculoasă, pentru că nu avea focos.  

Grenada a fost ridicată 

„În jurul orei 15.00, Inspectoratul de Urgenţă al Judeţului Gorj a fost solicitat de Poliţia Municipiului Târgu Jiu pentru a se deplasa pe strada Panduri,în vederea identificării unei muniţii provenite din unul din cele două războaie mondiale. La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică a Detaşamentlui de Pompieri Târgu Jiu, care a identificat, ridicat şi depozitat în vederea distrugerii ulterioare a unei grenade defensive, fără focos. Având în vedere că aceasta nu prezenta focos, nu exista riscul unui accident“, a spus Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite