Maşina personală a primarului Florin Cârciumaru, pe pagina «Ai parcat ca un bou»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina primarului municipiului Târgu Jiu a fost parcată neregulamentar pe strada Popa Şapcă din municipul Târgu Jiu. Un alt conducător a fotografiat autoturismul şi a postat imaginea pe pagina de facebook «Ai parcat ca un bou», înfiinţată special pentru a-i face de râs pe şoferii indisciplinaţi.

Autoturismul personal al edilului şef al municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost parcat neregulamentar chiar pe trotuar, pe o stradă cu linie continuă, din centrul municipiului Târgu Jiu. 

Maşina parcată în acest fel a fost fotografiată, după care imaginea a fost postată pe pagina de facebook «Ai postat ca un bou». Nu se ştie însă, dacă primarul Cârciumaru a fost la volan, dar, în orice situaţie, conducătorul auto trebuia sancţionat. 

Carciumaru

O situaţie şi mai jenantă a fost surprinsă în faţa sediului Poliţiei Municipale Târgu Jiu, acolo unde se află şi Serviciul rutier. O fotografie postată pe aceeaşi pagină arată cum legea este încălcată în mod flagrant chiar sub nasul poliţiştilor: mai multe maşini sunt parate pe trecerea de pietoni sau în zona de protecţie. 

Cârciumaru şi Căruntu, printre „victimele" paginii «Ai parcat ca un bou»

Omul de afaceri Constantin Căruntu, cadru universitar la Universitatea «Constantin Brâncuşi», a căzut victimă contului «Ai parcat ca un bou». Maşina acestuia a fost fotografiată pe un loc destinat autoturismelor persoanelor cu handicap, în parcarea unui centru comercial din Târgu Jiu. 

Carciumaru

Şi maşina de serviciu a preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a fost parcată în batjocură în faţa sediul Compexului Energetic Oltenia, punându-i în dificultate pe ceilalţi participanţi la trafic. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite