Malul unui râu din Gorj, transformat în depozit de deşeuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot felul de deşeuri sunt aruncate pe malul râului Sohodol Foto: facebook.com/adin.adina.7545
Tot felul de deşeuri sunt aruncate pe malul râului Sohodol Foto: facebook.com/adin.adina.7545

Malurile râului Sohodol, în zona satului Stroieşti, care aparţine de comuna Arcani din Gorj, a fost transformate în depozite de deşeuri.

Albia este plină de gunoaie de tot felul, de la cele provenite din lucrări de construcţii şi până la cele provenite din dezmembrări auto. 

O localnică a postat pe pagina de Facebook fotografii cu deşeurile. Femeia este nemulţumită şi de faptul că lucrătorii de la Apele Române au efectuat o lucrare de regularizare, în urma căreia râul a fost transformat într-un firicel de apă. 

„Aşa arată Sohodolul la intrarea în satul Stroieşti, Sohodolul ce desparte Stroieştiul de Arcani , un firicel de apă şi aşa arată malurile lui..., din grija instituţiilor adormite ale statului!

Acum, tot Sohodolul va fi aşa, pentru că inconştienţa sau „interesul" SGA Gorj, de a lărgi albia Sohodolului, undeva la 50 m l-a transformat într-un biet pârâu în care România Educată va continua să îşi arunce gunoiul !“, a transmis o altă localnică din Stroieşti, pe pagina ei de Facebook

Claudiu Vijulan, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj, a precizat că în perioada următoare se va derula o acţiune de control pentru verificarea aspectelor sesizate, urmând ca, ulterior, constatările să fie făcute publice. 

deşeuri foto facebook.com/adin.adina.7545

Foto: facebook.com/adin.adina.7545F

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Sindicatele cer declararea stării de urgenţă în sistemul energetic naţional şi reglementarea pieţei de energie

Căprioară căzută într-un canal cu apă al termocentralei Rovinari, salvată

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite