Hoţ prins în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juristul află astăzi dacă rămâne în arest (Foto arhivă)
Juristul află astăzi dacă rămâne în arest (Foto arhivă)

Tânărul de 23 de ani, din comuna Licurici, este acuzat că a furat 900 de litri de ţiţei dintr-un parc din localitate şi a dat bir cu fugiţii când a văzut că jandarmii şi poliţiştii sunt pe urmele lui. A fost depistat aseară de oamenii legii în trafic, într-un autoturism în care era pasager.

Bărbatul a fost reţinut aseară pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

„Miercuri, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de o patrulă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj cu privire la faptul că au depistat pe raza comunei Licurici, în satul Negreni, pe un teren viran, o căruţă în care se aflau mai multe recipiente din material plastic, ce conţin produs petrolier. Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat suspecţii implicaţi în furtul celor 900 de litri produs petrolier, ce proveneau dintr-un colector amplasat pe raza comunei Licurici, iar ulterior întreaga cantitate, evaluată la suma de 2.300 lei, a fost restituită societăţii prejudiciate. Ieri după-amiază, cu ocazia unei acţiuni executate pe raza comunei Licurici, a  fost depistat în trafic, într-un autoturism, principalul suspect, P.I.M., de 23 ani, din comuna Licurici", a  declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Acum sunt căutaţi şi cei care au aruncat cu pietre şi sticle Molotov după jandarmi atunci când au depistat căruţa încărcată cu ţiţei.

Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a afla noi informaţii!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite