GALERIE FOTO Interesat de Bursă după ce nu a luat Bacalaureatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Bursa a început la ora 09.00
Bursa a început la ora 09.00

Sute de absolvenţi gorjeni s-au prezentat astăzi la Bursa Locurilor de Muncă organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu.

Din cei 40 de angajatori care şi-au anunţat ieri prezenţa, doar 25 s-au ţinut de cuvânt. Printre tinerii care au venit hotărâţi să-şi găsească un job s-a numărat şi Alexandru Popovici, în vârstă de 18 ani, un târgujian respins la Bacalaureatul din acest an. „Am absolvit Colegiul Tehnic Ion Mincu şi îmi caut loc de muncă. Dacă aş fi luat Bacalaureatul, astăzi nu aş fi fost aici. Aş vrea să lucrez ca tehnician desenator pentru construcţii şi instalaţii”, a mărturisit acesta.

Au existat multe solicitări pentru postul de şofer

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO!

Nu au lipsit nici absolvenţiide studii superioare. „Mi-am depus CV-ul şi aştept un răspuns. E prima dată când încerc. Am găsit un post de consilier financiar, care m-ar interesa”, a spus Claudia Stancu, o tânără de 22 de ani. Alţi gorjeni s-au ales doar cu o promisiune. „Mi s-a spus că o să fiu sunată. Caut un post de gestionar. Am mai lucrat în domeniu, de două săptămâni nu mai am loc de muncă”, a precizat Gabriela Semescu, de 39 de ani, din Târgu-Jiu.

Angajatorii au primit toate CV-urile şi urmează să facă o analiză a acestora. „Oferim 20 de locuri de muncă în confecţii textile. Salariul este cuprins între 700 şi 1.000 de lei. Am primit un singur CV”, a spus Ion Pirtea, unul dintre angajatori. Cu toţii au avut de ales din aproximativ 400 de locuri de muncă.

Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a afla rezultatele Bursei Locurilor de Muncă!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite