Furtună puternică în Munții Parâng. O persoană a fost trăsnită, iar Transalpina s-a umplut de gheață VIDEO

0
Publicat:

O furtună puternică a avut loc în seara zilei de joi, 13 iulie, în Munți Parâng, în urma căreia o persoană a fost trăsnită și a suferit răni grave.

Salvamontiștii i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale, după care a fost transportată la ambușanță, urmând să fie transportată la Spitalul din Craiova.

Persoană trăznită în timpul furtunii în zona «Muntinul» din masivul Parang. Intervin patru salvamontiști aflați în serviciul de tură operativă din Baza Salvamont Rânca. A fost predat la Ambulanță și îl transporta de urgență la spitalul din Craiova“, a anunțat șeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu.

Transalpina s-a umplut de gheață

Furtuna din Munții Parâng a adus grindină în cantități mari pe Transalpina și căderi de pietre. „Furtuna puternică în masivul Parâng cu cantități mari de apă căzută, grindină și scurgeri de pietre de pe versanți.

Salvamontiștii aflați în tura operativă în baza Salvamont Rânca au ieșit în zona de creasta sa vadă dacă cei care se aflau pe traseul de creastă sau în taberele de corturi precum și tranzitează cu mașinile sau motocicletele Transalpina au probleme“, a transmis Salvamont Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite