Cea mai înaltă șosea din România se redeschide circulației. Anunțul Ministerului Transporturilor

0
Publicat:

Cea mai înaltă șosea din România, Transalpina, va fi redeschisă circulației, integral, weekendul viitor, spune secretarul de stat Irinel Ionel Scrioșteanu.

transalpina jpg

„Am fost pe traseul Transalpinei (DN67C), împreună cu domnul Iulian Popescu - prefectul județului Gorj, domnul Ion Iordache - senator de Gorj și cu domnul Călin Cosmin Petruț - director DRDP, pentru a verifica starea drumului pe sectorul de drum dintre Rânca și Obârșia Lotrului, în urma perioadei de iarnă și a nămeților de zăpadă, care până acum 2 săptămâni, ajungeau până la 5 metri înălțime.

Țin să mulțumesc, în mod special, responsabililor care au avut dificila misiune de deszăpezire a Transalpinei, în condiții extrem de reduse de vizibilitate și de manevră, având în vedere că a nins până acum 3 săptămâni, și anume domnului Negucioiu Dragoș - șeful de district și domnului Popescu Iustin”, a scris Irinel Ionel Scrioșteanu pe Facebook.  

Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite