Foşti comisari de la Garda Financiară şi un  poliţist, pe lista prostituatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proxeneţii aveau de gând să-i şantajeze pe oamenii legii
Proxeneţii aveau de gând să-i şantajeze pe oamenii legii

Pe lista clienţilor grupării de proxeneţi gorjeni care a fost capturată în urmă cu o săptămână de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Gorj se aflau foşti comisari de la Garda Financiară şi chiar un poliţist de la rutieră.

Prostituatele erau filmate fără ştirea lor şi a clienţilor. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, proxeneţii Claudiu Cartianu, Florin Nimară şi Bogdan Şalapa şi-ar fi şantajat prostituatele pentru a le ţine sub control şi a obţine mai uşor banii încasaţi de tinere de la clienţi. În plasa proxeneţilor ar fi căzut foşti comisari de la Garda Financiară şi chiar un poliţist de la rutieră. Proxeneţii aveau de gând să-i şantajeze cu imaginile, în cazul în care erau controlaţi. 

Conform anchetatorilor, Florin Nimară a ameninţat-o pe una dintre fete că va publica imagini pornografice în care apare ea, dacă nu îi dă suma de 200 de euro, obţinută din prestarea de servicii sexuale.

Apartamentul unui poliţist, la dispoziţia reţelei de prostituţie 

Poliţistul Claudiu Racoviţă din Târgu Jiu are calitatea de martor în dosar. Anchetatorii au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia. Agentul Claudiu Racoviţă şi-ar fi pus la dispoziţie locuinţa, iar în apartamentul respectiv aveau loc partidele de sex contra cost.

Proxeneţii au racolat inclusiv minore. Este vorba de fete de 14 şi 15 ani. Suspecţii sunt cercetaţi în stare de arest preventiv.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite