Festivalul Sarmalelor și Piftiilor la Brâncuși acasă. Cap de afiș este Ștefan Bănică jr.

0
Publicat:

Ștefan Bănică jr. este cap de afiș la Festivalul Sarmalelor și Piftiilor, care va avea loc în weekend-ul 30 septembrie - 1 octombrie 2023 în comuna Peștișani, din județul Gorj, unde s-a născut sculptorul Constantin Brâncuși.

Stefan Bănică jr. va susține un concert la Festivalul Sarmalelor Foto: Facebook/Ștefan Banica
Stefan Bănică jr. va susține un concert la Festivalul Sarmalelor Foto: Facebook/Ștefan Banica

„Mii de concerte în întreaga ţară, peste 353.000 de spectatori doar la concertele sale de Crăciun, din 2002 până în prezent a susținut 79 de concerte de Crăciun «sold out» la Sala Palatului, cea mai importantă sală de spectacole din ţară. A primit zeci de premii și distincții dintre care amintim doar câteva - Premiul pentru Excelență în Muzică și Complexitate în Cariera Artistică, Premiul “Rock Star-ul Anului”, Premiul „Cel mai complex artist” și „Cea mai charismatică vedetă masculină”, Premiul Special pentru profesionalism și complexitate în întreaga carieră și lista poate mult continua. Ștefan Bănică vine sâmbătă seara, pe 30 septembrie, în Nucet la Peștișani. Motivul-Festivalul Sarmalelor și Piftiilor“, se arată pe pagina de Facebook „Discover Peștișani“.

Seara va fi deschisă de recitalurile susținute de Emeric Imre - nominalizat la titlul de „Cel mai bun artist Folk” și Florin Chilian cu ale sale celebre piese ”Zece” și ”Chiar dacă”-melodie cu care a primit Premiul „Romanian Music Awards Best Male“ 2008.

Intrarea va fi liberă la toate recitalurile

Festivalul Sarmalelor și Piftiilor de la Peștișani va avea loc în perioada 30 septembrie - 1 octombrie 2023 în comuna în care s-a născut marele sculptor Constantin Brâncuși. Este cel mai mare eveniment gastronomic din Gorj.  Evenimentul va începe la ora 12.00 cu un concurs culinar.

Duminică, 1 octombrie 2023, va avea loc un recital extraordinar Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului“, care anul acesta aniversează 75 de ani de activitate.

Intrarea va fi liberă la toate recitalurile.

La Festivalul Sarmalelor și Piftiilor de la Peștișani vor fi prezenți cu preparate culinare specifice în special reprezentanții ai unităților de cazare, precum și localnici, pasionați de gastronomie. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite