Federaţia Română de Fotbal a verificat stadiul lucrărilor la stadionul din Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul stadion din municipiul Târgu Jiu se află în atenţia Federaţiei Române de Fotbal (FRF), care doreşte ca pe arena care urmează să fie inaugurată în această toamnă să se desfăşoare meciuri internaţionale.

Stadiul lucrărilor la noua arenă sportivă din municipiul Târgu Jiu a fost verificată de către reprezentanţii FRF. Sorin Cojocaru şi Paul Zaharia, de la FRF, au inspectat stadionul. Conducerea FRF intenţionează ca pe noul stadion de la Târgu Jiu să se desfăloare meciuri ale echipelor de juniori şi under 21 ale naţionalelor României.

Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a spus că lucrările de finisaje interioare urmează să fie finalizate până la sfârşitul acestei luni:

„Cei doi au efectuat o vizită de lucru, alături de reprezentanţi ai Primăriei Târgu Jiu şi Companiei Naţionale de Investiţii, pentru a evalua stadiul lucrărilor din punct de vedere al standardelor pentru meciurile internaţionale la cel mai înalt nivel. Aceste vizite sunt foarte importante pentru noi şi ne oferă siguranţa că aici vor fi organizate meciuri ale echipelor naţionale. Se lucrează la finisajele interioare, care se vor termina până la finalul lunii august, urmând ca, ulterior, să se desfăşoare lucrările exterioare la partea de utilităţi şi amenajare“.
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite