Senatorul Florin Cârciumaru va fi dat în judecată de primarul Marcel Romanescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cârciumaru, fostul primar al municipiului Târgu Jiu
Florin Cârciumaru, fostul primar al municipiului Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu va iniţia o acţiune în instanţa de judecată împotriva lui Florin Cârciumaru, senator şi preşedinte al PSD Gorj, pentru a recupera prejudiciul descoperit de ANAF în anul 2010.

Paguba constată de ANAF a fost produsă  în anul 2010, cu ocazia încheierii unor contracte privind iluminatul ornamental şi se ridică la peste 3,4 milioane de lei. Reprezentanţii ANAF au considerat că responsabili de producerea prejudiciului  se fac cinci şefi din Primăria Târgu Jiu şi fostul edil şef, Florin Cârciumaru. 

„Am făcut ceea ce depindea de mine, adică toate demersurile legale pe care le poate face primarul în condiţiile în care i se aduce la cunoştinţă un raport şi o decizie a ANAF. Din acst moment, organismele abilitate sunt cele care trebuie să ia măsurile care se impun. Mă refer la Parchet, DNA sau instanţele de judecată. În privinţa celor care nu mai sunt angajaţi trebuie să ne judecăm în privinţa prejudiciilor produse“,

a spus primarul Marcel Romanescu.

Şeful juriştilor, cercetat disciplinar

Şeful Direcţiei Juridice, Constantin Răduţoiu, va fi cercetat disciplinar de o comisie special, pentru că este considerat responsabil de faptul că raportul ANAF a ajuns cu întârziere pe masa primarului. 

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri