Fată în vârstă de 12 ani dată dispărută de familie, găsită într-un timp record

0
Publicat:

O minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Târgu Jiu, dată dispărută de familie, a fost găsită marți, 2 ianuarie 2024, de poliţişti după numai o oră, într-un imobil nelocuit, în cadrul misiunii fiind folosit şi un criminalist însoţit de un câine de urmă.

Polițiști la datorie SURSA arhivă
Polițiști la datorie SURSA arhivă

La nivelul IPJ Gorj a fost formată o echipă complexă, cu efective lărgite, formată din poliţişti aparţinând mai multor structuri operative, inclusiv criminalist cu câine de urmă, care au început căutările, în vederea depistării minorei, aceasta fiind, totodată, pusă în urmărire la nivel naţional.

În urma căutărilor amănunţite, la aproximativ o oră de la sesizarea dispariţiei, minora a fost identificată de poliţişti într-un imobil nelocuit de pe strada Motrului din municipiul Târgu Jiu, fiind preluată şi transportată de către un echipaj al ambulanţei, la spital, pentru efectuarea unor investigaţii medicale.

Salvamontiștii au participat la căutari

La căutări au participat şi reprezentanţi ai ISU, Jandarmeriei şi Salvamont Gorj, care au venit cu o drona specializată în dispariții de acest fel.

Poliţiştii mai atrag atenţia populaţiei că, în cazul în care se confruntă cu o situaţie de dispariţie a unui minor, în special sub vârsta de 14 ani, să solicite de urgenţă sprijinul autorităţilor sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, deoarece, în aceste situaţii, cu precădere pe timp de noapte, fiecare minut contează în găsirea persoanei respective sau salvarea vieţii acesteia.

Tânăr dispărut de acasă, găsit la peste 200 kilometri 

Un minor în vârstă de 13 ani, din Târgu Jiu, a dispărut în noaptea de Revelion. Mama sa a anunțat Poliția, disperată că nu își mai găsește fiul.

Băiatul l a fost dat în căutare la nivel național. El a fost găsit în localitatea Câmpulung Muscel, din județul Argeș, la peste 200 kilometri distanță de localitatea de domiciliu.

Oamenii legii au stabilit că acesta nu a fost victima unei infracțiuni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite