Energia s-a impus cu emoţii în faţa echipei Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Energia a dat dovadă că este o echipă oscilantă. După ce a condus cu aproape 20 de puncte, echipa ardeleană s-a apropiat la doar un punct în repriza a patra.

Energia a încheiat anul cu o victorie în faţa propriilor suporteri. Echipa de baschet gorjeană a început bine meciul şi a condus după primul sfert cu 20-17. Energia s-a distanţat în repriza a doua. Echipa oaspete nu a reuşit să marcheze niciun punct peste cinci minute, astfel că tabela a indicat 34-17. Sfertul doi s-a încheiat cu scorul de 41-24. Baschetbaliştii Energiei au avut o cădere inexplicabilă în sfertul III, iar Mediaşul a înscris mai multe aruncări de trei punct, astfel că la finalul reprizei scorul de pe tabelă indica 54-48. Gazul a continuat să marcheze, profitând de apărarea ca şi inexistentă a Energiei. Astfel, cu trei minute înainte de finalul meciului, scorul era 62-61. Watson a fost, din nou, jucătorul cu cea mai mare încredere de sine, reuşind să marcheze de două ori în momente cruciale. Energia s-a impus în final cu 77-71.

La începutul meciului a avut loc o acţiune de tradiţie. Spectatorii au aruncat jucării din pluş, pentru a ajunge la copiii sărmani. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite