Două terenuri de tenis inaugurate în incinta Complexului Sportiv din Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două terenuri de tenis au fost inaugurate, astăzi, în incinta Complexului Sportiv din Târgu Jiu. Investiţia a fost realizată de Dedeman, care a deschis de curând un hypermaket de articole de bricolaj în Târgu Jiu.

Cele două terenuri de tenis se află în incinta Complexului Sportiv Municipal. „Investiţia de la Târgu Jiu în cele două terenuri de tenis se ridică la suma de 26.000 de euro, fără TVA. sunt două terenuri pe zgură, la standardele Federaţiei Române de tenis. Începând de astăzi, cele două terenuri se află în administrarea primăriei şi sperăm că de acestea vor beneficia cât mai mulţi tineri şi să ajungă la performanţe mari“, a spus Cătălin Ivan, director de marketing. 

Alte două terenuri de tenis vor fi amenajate

Primăria Târgu Jiu va mai amenaja alte două terenuri de tenis. „Cele două terenuri care au fost predate astăzi primăriei vor fi date în administrare Clubului Sportiv Pandurii. În plus, pentru modernizarea Sălii Sporturilor trebuie să desfiinţăm terenurile de tenis care se află în vecinătate, iar legea sportului ne obligă să amenajăm altele. Astfel, lângă cele două date în folosinţă astăzi, primăria va mai realiza alte două terenuri de tenis“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite