Doi tineri sunt acuzaţi de tentativă de omor după un scandal în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri agresori au fost arestaţi preventiv la domiciliu
Cei doi tineri agresori au fost arestaţi preventiv la domiciliu

Doi tineri sunt acuzaţi de tentativă de omor, în urma unui scandal petrecut în zona centrală a municipiului Târgu Jiu care a pornit de la o şicanare în trafic.

Potrivit procurorilor, joi,18 martie, între şoferii a două autoturisme BMW au avut loc o serie de şicane, după care au oprit în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, pe bulevardul Unirii. Într-unul dintre autoturisme se aflau doi tineri care aveau cuţite asupra lor. A avut loc un conflict între aceştia şi tinerii aflaţi în cealaltă maşină. În timpul scandalului, un tânăr a fost lovit cu cuţitele de cei doi, fiind internat în spital cu diagnosticul „plagă înjunghiată penetrantă perete posterior hemitorace stâng şi hemopneumotorax, plagă superficială hemitorace drept anterior“. Medicul legist a stabilit că rănile suferite necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi i-au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa tratamentului chirurgical aplicat de urgenţă, putând surveni decesul. 

De asemenea, după cinci ore de la intervenţia chirurgicală, victima a fost reexaminată de către medicul de la Terapie Intensivă, care a constatat că mai prezintă pe regiunea pectorală dreapta, o plagă tăiată oblică, cu direcţia de la dreapta la stânga, de jos în sus, cu muchia inferioară rotunjită şi cea superioară ascuţită, de aproximativ 2,5 cm., uşor sângerândă. 

Arestaţi preventiv la domiciliu 

„S-a reţinut de procuror că faptele inculpaţilor G.V.D. şi S.G., constând în aceea că, în data de 18 martie 2021, în jurul orelor 14.00-14.05, în timp ce se aflau pe trotuarul pietonal din faţa magazinului Altex, din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, i-au aplicat persoanei vătămate, G.C.C., două lovituri cu obiecte tăietoare-înţepătoare în zona toraceluiposterior stânga şi anterior dreapta, provocându-i două plăgi înjunghiate, leziuni care au pus în primejdie viaţa victimei, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea liniştii şi ordinii publice“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, dar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj a dispus măsura arestului la domiicliu pe o perioadă de 30 de zile. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a contestat această măsură. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite