Distracție inconștientă. Un adolescent a fost plimbat pe capota unui autoturism pe străzile din Târgu Jiu VIDEO

0
Publicat:

Mai mulți tineri s-au distrat într-un mod periculos: un adolescent a fost plimbat pe capota mașinii pe mai multe străzi din municipiul Târgu Jiu. 

Isprava a fost filmată de un tânăr aflat în interiorul mașinii, după care imaginile au ajuns pe o rețea de socializare.

Din imagini reiese că autoturismul a parcurs o distanță de peste o jumătate de kilometru cu tânărul pe capotă. Cel mai probabil, fapta inconștientă a avut loc noaptea, pentru că traficul era redus, după cum se observă din imagini. Cei din mașină, dar și tânărul de pe capotă, s-au amuzat teribil.

Nu la fel de încântați au fost polițiștii rutieri, care s-au sesizat în urma imaginilor apărute în spațiul public și au făcut cercetări pentru găsirea protagoniștilor.

Tânărul aflat pe capotă a fost plimbat sute de metri Foto: Tik Tok
Tânărul aflat pe capotă a fost plimbat sute de metri Foto: Tik Tok

În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un tânăr era poziționat pe capota unui autoturism, aflat în circulație, posibil pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, polițiștii din Gorj s-au sesizat din oficiu, efectuând verificări în vederea identificării persoanelor implicate, pentru a dispune măsurile legale“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Șoferul a rămas fără permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile

Polițiștii au reușit să dea de urma celor implicați în această întâmplare care se putea termina tragic. La volan se afla un tânăr în vârstă de 18 ani, dintr-o comună din județul Gorj.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști în vederea găsirii conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 de ani, din localitatea Bolboși, județul Gorj. Bărbatul a fost sancționat contravențional de către polițiști cu amendă în valoare de 990 de lei, pentru nerespectarea legalității transportului de persoane“, au mai informat polițiștii.

De asemenea, polițiștii au reținut permisul de conducere al teribilistului șofer pentru o perioadă de 30 de zile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite