Covor persan amplasat pe un drum naţional din Gorj pentru a combate pesta porcină. Primar: „Fiecare s-a adaptat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un covor persan a fot pus pe drumul naţional care străbate Defileul Jiului, în zona Mănăstirii Lainici, pentru a stopa răspândirea virusului pestei porcine africane.

Fotografia a fost postată de Dragoş Grigoriu pe pagina sa de Facebook, alături de următorul comentariu.

„2019, România, după Lainici, Primaria Bumbeşti Jiu (cred) a pus un covor persan pe care toarna ceva soluţii împotriva pestei porcine! Bă... un covor persan?. Serios acum, un covor persan? Mai lipsea un banner mare cu «O mie si una de nopti» şi Aladdin frecând lampa, să-mi facă semn să incetinesc! Made my day“. 
 

Fotografia are deja peste 150 de distribuiri şi tinde să devină virală.

Primar: „Nu are importanţă materialul“

Constantin Bobaru, primarul oraşului Bumbeşti-Jiu, a declarat că s-au pus mai multe covoare absorbante, însă nu au rezistat maşinilor de mare tonaj care circulă în zonă. Edilul a precizat că s-a folosit chiar şi o mochetă din biroul lui: „S-au folosit bureţi prima dată, după care o prelată luată din recuperări, dar rupt şi aceea. Am tăiat o cortină dezafectată de la Casa de cultură, dar nu a rezistat şi aceea. Am pus şi o mochetă de la mine din birou, dar s-a rupt. Probabil că s-a găsit un covor scos din uz pe unde şi s-a îmbibat cu soluţie. Ce nu este regulă? Este un material absorbant. Alţii au pus tot felul de preşuri sintetice. Fiecare s-a adaptat. Roţile maşinilor trebuie să treacă prin substanţa respectivă. Nu are importanţă materialul. Importantă este substanţa din material. Poate să fie covor persan, românesc sau englezesc. Este o speculaţie care dă o notă de răutate“.
 

Târgu-JiuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite