Constructorul care modernizează DN 66, acuzat că face lucrări de mântuială: „Nu este normal să facem şanţuri pe câmp şi unde sunt gospodării să nu se facă nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apa nu are pe unde să se scurgă, pentru că nu există şanţuri                                       Foto: Gorj TV
Apa nu are pe unde să se scurgă, pentru că nu există şanţuri                                       Foto: Gorj TV

Constructorul care modernizează DN 66 este acuzat că execută lucrări de mântuială. Este vorba de trecerile către gospodăriile din localitatea Vârţ, care nu sunt prevăzute cu şanţ sau ţevi de dimensiuni mai mari pentru scurgerea apelor pluviale.

Localnicii sunt nemulţumiţi cu privire la modul în care se execută lucrările şi se tem că apa le va intra în gospodării.

„Trebuie să facă şanţurile şi podeţele cum trebuie. Se lucrează la drum de ani de zile, dar lucrarea tot nu se face bine“, a spus un localnic nemulţumit. 

Oamenii spun că în alte localităţi s-au executat şanţuri: „În altă parte s-au făcut şanţuri şi la noi nu. Trebuie să se rezolve ceva. Am vorbit şi cu constructorul, care este un subcontractant al lucrării, şi a spus că nu este treaba lui“.

40 de oameni au semnat o plângere

DN 67

La faţa locului a venit şi primarul oraşului Rovinari, Robert Filip, care a spus că nu este normal ceea ce se întâmplă şi va avea discuţii cu responsabilii lucrării:

„Reprezentanţii firmeie executante şi cei ai Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu vor fi convocaţi la o discuţie, pentru că nu este normal să facem şanţuri pe câmp, unde nu avem niciun locatar, şi unde sunt gospodării să nu se facă nimic şi să lăsăm să intre apa în curte. Nu se poate aşa ceva. 40 de oameni au semnat o plângere. Vor face şi plângeri penale, pentru că au scos tuburile bune sau au turnat beton peste nişte tuburi şi apa nu poate trece. Este vorba de nişte bani“. 
DN 67
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite