Consilier local din Negomir, lovit toporul în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Blidaru, agresorul consilierului local
Sorin Blidaru, agresorul consilierului local

Un consilier local al comunei Negomir a fost lovit cu toporul în cap, în urma unui conflict cu un localnic, şi a ajuns la Spitalul Orăşenesc Rovinari pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Eliodor Marcu, consilier local, venise împreună cu o echipă de muncitori pentru a efectua lucrări la drumul din satul Valea Artanului. Sorin Blidaru, 27 de ani, a fost nemulţumit de lucrările efectuate şi de faptul că drumul ocupă o parte din terenul său, şi s-a luat la ceartă cu muncitorii şi cu Eliodor Marcu. În timpul discuţiilor, Blidaru l-a lovit cu un topor în zona capului pe consilierul local. Muncitorii au chemat ambulanţa, care l-a dus la Spitalul Rovinari pe bărbatul rănit.

Agresorul, cercetat pentru tentativă de omor 

Sorin Blidaru este căsătorit şi are două fetiţe. Acesta a lucrat şi locuit o perioadă destul de lungă de timp în străinătate. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a deschis o anchetă cu privire la cele întamplate. Agresorul a fost audiat, urmând ca procurorul de caz să dispună măsurile faţă de acesta. În cauză se efectuează cercetări pentru tentativă de omor. 

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri