Concedieri colective la firma senatorului PNL Dian Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dian Popescu este preşedintele PNL Gorj
Dian Popescu este preşedintele PNL Gorj

60 de angajaţi de la firma deţinută de preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, vor fi concediaţi în perioada următoare.

Liderul PNL Gorj a anunţat că 60 de salariaţi de la unitatea la care este acţionar îşi vor pierde locurile de muncă în perioada următoare ca urmare a faptului că lucrările la care angajaţii îşi desfăşurau activitatea s-au finalizat: „60 de oameni vor fi daţi afară de la firma mea. Nu sunt de la mine oamenii respectivi, pentgru că eu fac nişte prestări de servicii cu ei către o societate care se află în domeniul petrolului. Asta este decizia venită de afară şi nu este decizia mea. Mie nu îmi convine că îi dau afară pentru că îmi diminuez valoarea contractului“. 

Judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie 

Dian Popescu este judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave fals, uz de fals şi dare de mită. Firma senatorului se ocupă de construirea unui stadion la marginea comunei Peştişani. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au constat mai multe încălcări ale legii cu privire la atribuirea contractului şi executarea lucrărilor. O parte din bani au fost daşi de Primăria Peştişani în avans, iar lucrările au început mult mai târziu.

În acest dosar au mai fost trimişi în judecată fostul primar al comunei Peştişani, Florin Pavel, Gabriel Titus Popescu, fratele lui Dian Popescu, omul de afaceri Dan Radu Floarea, patron al Tech Safety, Dumitru Pârvulescu, secretar general adjunct în Ministerul Economiei şi Nicolae Isar, diriginte de şantier. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite