Clubul de fotbal Pandurii Târgu-Jiu a câştigat procesul cu foştii asociaţi şi are de primit aproximativ trei milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul Pandurii se află în insolvenţă de mai mulţi ani
Clubul Pandurii se află în insolvenţă de mai mulţi ani

Clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu, din Liga a II-a, aflat în insolvenţă, a câştigat procesul cu foştii asociaţi şi are de primit o sumă de aproximativ trei milioane de euro.

Pandurii Târgu Jiu a castigat definitiv, la Înalta Curte de Casatie şi Justitie, procesul cu foştii asociaţi şi trebuie să încaseze o sumă de aproximativ 150 miliarde lei vechi de la foştii asociaţi: Consiliul Local Târgu Jiu, Complexul Energetic Oltenia (CEO), Consiliul Judeţean Gorj, Artego şi SUMO.

Lista darornicilor

Cei mai mulţi bani îi are de achitat CEO, 6,4 milioane de lei, societatea Artego SA, cu 4,9 milioane de lei, şi Consiliul Local Târgu Jiu, peste 2,8 milioane de lei. 

De asemenea, Consiliul Judeţean Gorj are de de achitat către clubul de fotbal Pandurii o sumpă de 770.000 de lei, iar Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia, peste 516.000 lei. 

Clubul de fotbal se află în insolvenţă de mai mulţi ani şi ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii a II-a. Banii pe care urmează să-i încaseze ar putea să reprezinte colacul de salvare pentru Pandurii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite