Ce a declarat Mihai Roman după ce a fost convocat la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Roman s-a arătat surprins de convocarea la naţională
Mihai Roman s-a arătat surprins de convocarea la naţională

Atacantul echipei Pandurii, Mihai Roman, a fost convocat, pentru prima dată în cariera sa, la echipa naţională. Acesta s-a declarat surprins de chemarea sa în tricoul naţionalei.

Vestea convocării i-a fost adusă de către antrenorul Petre Grigoraş. Atacantul în vârstă de 22 de ani, care a marcat de şapte ori în acest sezon pentru Pandurii, s-a declarat suprins de convocarea sa la echipa naţională: „M-a luat prin surprindere şi pe mine vestea. Am fost anunţat de antrenorul meu, Petre Grigoraş, care mi-a spus că a vorbit cu Anghel Iordănescu şi că trebuie să mă prezint la echipa naţională. Îmi doresc enorm de mult să prind câteva minute. Sper ca domnul Anghel Iordănescu să mă folosească. Mă bucur foarte mult că am făcut această alegere în vară, de a veni la Pandurii Tg-Jiu. Până la urmă este echipa care m-a propulsat la echipa naţională”.

Vrea să debuteze cu victorie 

Mihai Roman îşi doreşte să debuteze cu victorie pentru Pandurii: „Pentru mine contează enorm această convocare. Sper ca prin evoluţiile de la club să mai fiu selecţionat. Tratez acest meci, chiar dacă este amical, cu maximă seriozitate. Aş vrea să debutez la naţională într-o partidă pe care să o câştigăm”. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite