Câini ţinuţi în maşini pe caniculă. Poliţiştii de la protecţia animalelor au intervenit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O maşină a fost transformată în cuşcă pentru câini                                           Foto: Poliţia Gorj
O maşină a fost transformată în cuşcă pentru câini                                           Foto: Poliţia Gorj

Poliţiştii gorjeni de la Protecţia Animalelor au descoperit, în urma unei acţiuni, mai multe animale, câini şi pisici, care erau ţinute în condiţii improprii.

O rulotă şi o maşină fuseseră transformate în cuşti pentru câini. 

„Poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în zona Câmpuşel din comuna Peştişani, un bărbat, ar fi campat o rulotă şi două autoturisme, adăpostind mai multe animale în interiorul  acestora, fără să beneficieze de apă şi mâncare şi fără a le asigura un adăpost  corespunzător”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Având în vedere starea de pericol în care se aflau animalele, poliţiştii au emis ordin de plasare a acestora într-un adăpost public, pentru o perioadă de 45 de zile, atât pentru cele 22 de pisici, cât şi pentru cele 15 de câini, toate animalele fiind de rasă metisă comună. 

„Poliţiştii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor Direcţiei Judeţene de Management Integrat al Deşeurilor şi Protecţia Animalelor din cadrul Consiliului Judeţean, reuşindu-se astfel plasarea exemplarelor canine în Adăpostul Uricani, iar exemplarele feline la Centrul Chinologic Sălaj“, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Brâul lui „Nea Mărin Miliardar”, piesă de rezistenţă a muzeului de la Stâna Ştefanu de pe Transalpina VIDEO

Creştere alarmantă de cazurilor de COVID-19 în judeţul Gorj. Copil depistat cu coronavirus, internat în spital

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite