Bătută cu cruzime de amant. Femeia se află în comă 

0
0
Femeia se află în stare critică
Femeia se află în stare critică

O tânără în vârstă de 24 de ani, care trăia împreună cu amantul său în localitatea Tismana, a fost bătută cu cruzime de acesta. Bărbatul s-a spânzurat după această faptă. 

Femeia a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD, de pe Stadionul Municipal Târgu-Jiu. Aceasta se află în comă, iar medicii se luptă pentru a-i salva viaţa. Bărbatul alături de care trăia şi-a ieşit din minţi din cauza geloziei, iar martorii spuncă ar fi lovit-o cu ciocanul în cap. Soţul tinerei este plecat la muncă în Italia, iar aceasta l-a părăsit şi s-a mutat cu amantul din Tismana. Bărbatul s-a spânzurat în pădure, după ce şi-a dat seama de gravitatea faptelor. 

 Transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni

Tânăra s-a ales cu leziuni grave la cap şi se află în comă. Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni din Capitală. „Am preluat o pacientă, victima unei agresiuni, cu un traumatism cranio cerebral mediu, cu hemoragie intracerebrală. Pacienta a necesitat protezare respiratorie pentru a fi transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni“, a precizat medicul de pe elicopterul SMURD. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus începerea urmăririi penale cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Se efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea adevărului. 

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite