Bătrână din Ţânţăreni găsită îngheţată în faţa casei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână din comuna Ţânţăreni a fost găsită decedată, în această dimineaţă de un vecin chiar în faţa casei sale. Potrivit oamenilor legii, cauza probabilă a morţii este hipotermia.

În această dimineaţă, un localnic a sunat la numărul de urgenâî 112, după ce a găsit-o pe vecina sa prăbuşită în faţa casei. Bătrâna, în vârstă de 74 ani, era căzută în faţa uşii de acces în locuinţa sa.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă care a constatat decesul persoanei. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul secţiei şi Poliţiei Oraşului Tg-Cărbuneşti care a efectuat cercetarea locului faptei, în urma verificării sumare a cadavrului s-a constatat că acesta urme de echimoze pe palme şi faţă, provenind probabil prin cădere şi ca urmare a efectului termic, cauza probabilă a decesului fiind hipotermia“, precizează Romina Dochian, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Salvat în ultimul moment 

Un angajat al releului de la Rânca a fost transportat de urgenţă, aseară, la spital. Acestuia i s-a făcut rău în timp ce se afla la serviciu.. Autorităţile intervin la această oră cu un utilaj cu şenile pentru a duce turistul la Spitalul din Novaci, Drumul Naţional 67 C dintre Novaci şi Rânca fiind închis atunci din cauza zăpezii viscolite. Pacientul a fost transportat cu un snow mobile cu şenile de la releu în staţiunea Rânca, de unde a fost preluat de o ambulanţă a Salvamont Gorj 4x4 echipată în mod corespunzător.

Pacientul a ajuns cu bine în oraşul Novaci, unde era aşteptat de fiul său. Bolnavul a fost transportat, apoi, la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Jiu pentru a primi îngrirjile medicale necesare. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite