BAC 2013 FOTOGALERIE Lacrimi de fericire pe chipul candidaţilor de la Colegiului Naţional «Tudor Vladimirescu»: niciun absolvent nu a picat Bac-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candidaţii s-au descătuşat de tensiune
Candidaţii s-au descătuşat de tensiune

Candidaţii care au susţinut examenul de Bacalaureat la Colegiul Naţional «Tudor Vladimirescu» au aşteptat astăzi cu sufletul la gură afişarea rezultatelor. Unii dintre ei au izbucnit în lacrimi. Nu au fost de suparare, ci de fericire.

Toţi absolvenţii clasei a XII-a de la Colegiul Naţional «Tudor Vladimirescu» au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat. „Plâng de fericire pentru că sunt foarte emoţionată. Am muncit mult pentru acest examen şi am primit ce am aşteptat. Am luat 9,80 la română, 8,70 la matematică şi 9,20 la biologie. La biologie mi s-a părut cel mai greu. A fost foarte mult de muncă şi m-am apucat pe ultima sută de metri. Şi la română au fost foarte multe comentarii de învăţat, dar fost bine până la urmă“, ne-a spus Andreea Stoenescu. Aceasta a absolvit profilul biologie-chimie, dar vrea să urmeze facultatea de jurnalism: „Vreau să merg la jurnalism. Am terminat liceul la profilul de biologie-chimie. Vreau să merg la Facultatea de Jurnalism  la Bucureşti, pentru că îmi place“.

Andreea Aniniş va merge la Conservator

Andreea Aniniş, absolventă a Liceului de Muzică şi Arte Plastice «Constantin Brăiloiu», este fericită că a trecut cu bine peste examenul de bacalaureat. Ea va intra la Conservator, pentru că a reuşit să câştige primul loc pe ţară la Olimpiada de nai: „Sunt foarte mulţumită pentru că a fost foarte greu. M-am descurcat mai bine decât mă aşteptam. Am obţinut media 7,85. Istoria m-a scăzut foarte mult“.

Pe aceeaşi temă: 

BAC 2013 Rezultate parţiale Gorj. Rată de promovare de 56,99%

SUBIECTE BAC 2013 Eliminat de la bac după ce a fost prins cu „copiuţe“

SUBIECTE BAC 2013 / Peste 4.600 de elevi din GORJ susţin vineri proba la alegere

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite