SUBIECTE BAC 2013 Eliminat de la bac după ce a fost prins cu „copiuţe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai mulţi candidaţi au optat pentru geografie
Cei mai mulţi candidaţi au optat pentru geografie

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a încheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisă la alegere, la care au participat 4679 de elevi din judeţul Gorj înscrişi pe listele de Bac 2013.

Un candidat la examenul de bacalaureat a fost prins de profesorii supraveghetori în timp ce copia şi a fost dat afară din sală. Din cei peste 4.000 de candidaţi care s-au înscris iniţial să susţină examenul, peste 300 au lipsit de la ultima probă scrisă.

Cei mai mulţi candidaţi au optat pentru geografie

Pentru unii, subiectele au fost floare la ureche. Aceştia se aşteaptă să obţină note foarte mari: „Am dat la geografie. A fost foarte uşor. Vreau să dau la facultate. Nu am avut emoţii pentru că m-am pregătit. La istorie mi s-a părut cel mai greu. Aştept rezultatele şi pe urmă o să văd cum îmi petrec vacanţa“. În schimb, pentru alţi elevi, subiectele au fost dificile: „Nu am făcut nimic. Au fost subiecte grele“.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Gorj, cei mai mulţi candidaţi au susţinut proba la biologie. „Au fost înscrişi 4679 de candidaţi. Cei mai mulţi dintre candidaţi au optat pentru biologie. Sunt mulţi care au optat pentru geografie. Este disciplina pe care candidaţii şi-au ales-o“, a spus Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.
 

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri