Accesul către Rânca a fost restricționat. Pot urca pe Transalpina doar mașinile 4x4 sau echipate cu lanțuri la roți VIDEO

0
Publicat:

Accesul către stațiunea Rânca, de pe Transalpina, a fost restricționat, vineri dimineață, din cauza ninsorii. Un filtru al Poliției Rutiere trage pe dreapta toate mașinile care nu sunt echipate cu lanțuri la roți sau care nu au tracțiune integrală.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Poliției Orașului Novaci execută un filtru rutier pe DN 67 C, la ieșirea din orașul Novaci spre stațiunea Rânca, ocazie cu care participanții la trafic sunt informați să circule cu atenție sporită întrucât în zonă se circulă în condiții de vizibilitate redusă.

De asemenea, conducătorilor auto care nu au autoturismele dotate cu lanțuri antiderapante nu li se permite continuarea deplasării.

Sunt exceptate autoturismele care au tracțiune 4×4“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

image

A nins pe mai multe drumuri din județul Gorj

Noaptea trecută, lucrătorii de la Drumurile Naționale au acționat cu 267 de utilaje de deszăpezire pe drumurile naționale din Oltenia. În județul Gorj s-a intervenit pe Transalpina, pe Drumul Național 67, în zona dealului Bujorăscu, dar și în Munții Godeanu, pe DN 67 D Tg. Jiu-Băile Herculane și Defileul Jiului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite