11 cetăţeni din Motru au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus. Oraşul riscă să se transforme într-un focar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipiul Motru, din judeţul Gorj, tinde să se transforme într-un focar, după ce 11 persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus.

Este vorba de nouă salariate de la o fabrică de tricotaje din localitate şi de doi dintre soţii acestora. Aceste cazuri s-au înregistrat în ultimele două zile. 

„De la ultima raportare (n.r.-ultimele 24 de ore), pe teritoriul judeţului Gorj, au fost confirmate pozitiv COVID-19 încă şase cazuri. Trei dintre aceste persoane sunt angajate în cadrul fabricii de confecţii, unde primul caz a fost confirmat pozitiv în data de 16 aprilie. Menţionăm că, începând de astăzi, activitatea fabricii de confecţii a fost suspendată pe o perioadă de 14 zile, în urma unei decizii a Direcţiei de Sănătate Publică Gorj“, a menţionat Narcis Stoian, directorul DSP Gorj. 

172 de angajaţi ai fabricii se află în izolare la domiciliu. 

23 de gorjeni au fost infectaţi cu nou coronavirus

Totul a început cu trei zile înainte de sărbătoarea Paştelui, când o femeie în vârstă de 58 de ani, lucrătoare la o fabrică de tricotaje din Motru a fost diagnosticată cu noul coronavirus. În următoarele zile, la spitalul din Motru au început să vină persoane care manifestau anumite simptome şi au fost testate pozitiv. Toţi pacienţii manifestăm forme uşoare sau medii şi sunt internaţi la spitalul din Târgu Cărbuneşti, care a fost desemnată ca unitate medicală unde să fie trataţi bolnavii infectaţi cu COVID-19, dar şi la cel din Motru. 

În total, în judeţul Gorj sunt 23 de persoane bolnave cu noul coronavirus. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite