VIDEO Soţ şi soţie, căzuţi într-o râpă din Bucegi. Jandarmii de la Zănoaga le-au sărit în ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoutilitara a fost scoasă din râpă cu ajutorul unui autocamion şi repusă pe carosabil, iar turiştii s-au întors către domiciliu, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol
Autoutilitara a fost scoasă din râpă cu ajutorul unui autocamion şi repusă pe carosabil, iar turiştii s-au întors către domiciliu, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol

Două persoane, soţ şi soţie, din comuna Moroieni, au căzut cu maşina într-o râpă din Munţii Bucegi, după ce şofeul, în vârstă de 70 de ani, a derapat pe carosabilul umed. Jandarmii de la Zănoaga le-au sărit în ajutor.

Accidentul a avut loc, vineri, pe DJ 714 Moroeni-Peştera, dinspre Zănoaga spre Bolboci. Jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga, aflaţi în patrulare le-au sărit în ajutor. 


"La un moment dat, la aproximativ 200 metri de intersecţia cu DJ 713A Dichiu – Zănoaga, conducătorul auto în vârstă de 70 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed şi a derapat cu autovehiculul într-o râpă de la marginea drumului. Ajunşi la faţa locului, jandarmii montani i-au găsit pe cei doi soţi într-o stare fizică bună, după ce au reuşit să iasă singuri din autovehicul, nefiind nevoie de acordarea măsurilor de prim-ajutor", se arată într-un comunicat al IJJ Dâmboviţa.

Autoutilitara a fost scoasă din râpă cu ajutorul unui autocamion şi repusă pe carosabil, iar turiştii s-au întors către domiciliu, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol. Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  „112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite