VIDEO Accident spectaculos. Şofer cocoţat cu maşina pe o clădire, în Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident tgv

Graba strică treaba. Un şofer din Dâmboviţa, care uitase să îşi ia adeverinţă de la locul de muncă, necesară pentru a putea circula în interiorul localităţii sale, recent intrată în carantină, a ajuns la spital. S-a răsturnat cu maşina şi a rămas proptit pe zidul unei construcţii.

Accidentul spectaculos s-a petrecut la ieşirea din Târgovişte. Un tânăr din Aninoasa a pierdut controlul volanului, a rupt cu maşina un stâlp şi un gard şi s-a oprit într-o clădire. 

Bărbatul uitase să îşi ia adeverinţă de la locul de muncă, necesară pentru a putea circula în interiorul localităţii sale, recent intrată în carantină, dar neatenţia era să îl coste viaţa.

S-a răsturnat cu maşina şi a rămas proptit pe zidul unei construcţii. 

Din fericire nu a fost grav rănit.

„Un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, s-a răsturnat, din care a ieşit o victimă, bărbat de 33 de ani, conştient”, a declarat  cpt Vişan Gabriel, comandant Detaşament Târgovişte - ISU Dâmboviţa.

Oamenii legii au stabilit că şoferul consumase alcool peste limita legală (0,50), aşa că s-a ales şi cu dosar penal. Pe deasupra va suporta şi toate pagubele produse.  

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite