Urban Titu începe în forţă pregătirea de iarnă. Patru amicale în luna ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urban Titu începe în forţă pregătirea de iarnă
Urban Titu începe în forţă pregătirea de iarnă

Până la reluarea campionatului pe fotbaliştii de la Urban Titu îi aşteaptă două luni de pregătiri asidue. Conducătorii divizionarei C dâmboviţene au trasat cum decurg antrenamentele lui Dumitrescu et comp. din perioada de iarnă.

Staff-ul tehnic al Urbanului a stabilit ca după reunirea lotului (13 ianuarie) să se efectueze o serie de antrenamente fizice şi patru meciuri amicale până la plecarea în cantonamentul de la Căciulata, scrie sportdambovitean.ro. Scopul disputării jocurilor de verificare va fi de selecţie şi de verificare a jucătorilor care vor fi transferaţi de Titu în pauza competiţională. 

După revenirea din stagiul de pregătire centralizată, elevii lui Nicu Croitoru au parte de o nouă serie de amicale, care vor indica starea echipei înaintea meciurilor din campionat. 

Pe de altă parte, până la reunire, Vlad Oprea, reprezentantul Primăriei Titu la echipa de fotbal, se întâlneşte miercuri cu antrenorul lui FC Braşov, Ilie Stan pentru a-i fi recomandaţi câţiva jucători care ar putea îmbraca tricoul Urbanului începând din această iarnă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite