Cherchez şi Anton, tot mai aproape de Dinamo. O spune şi Ghiorghi Zotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cherchez şi Anton, tot mai aproape de Dinamo
Cherchez şi Anton, tot mai aproape de Dinamo

Chindia ar putea pierde mai mulţi jucători în pauza competiţională. Evoluţiile reuşite în turul campionatului au dus numeroşi componenţi din angrenajul lui Silviu Dumitrescu să fie monitorizaţi de mai multe echipe din primele două eşaloane ale fotbalului românesc.

Finanţatorul lui FCM Târgovişte, Ghiorghi Zotic sugerează că Cherchez şi Anton sunt foarte aproape de un transfer în Liga I, la Dinamo Bucureşti. Oficialul Municipalului transmite că a văzut oferta clubului bucureştean făcută celor doi fotbalişti care activează lângă Turn.

„Mai mulţi jucători de la Chindia se află în vizorul lui Dinamo. Din ce cunosc eu, printre ei se află atât Cherchez, cât şi Anton. Ar fi bine ca amândoi să facă saltul la o echipă de calibrul lui Dinamo. Din ce ştiu este eu posibil ca Cherchez să fie pus pe liber de Chindia în curând”, a precizat Ghiorghi Zotic pentru sportdambovitean.ro.

Dacă jucătorii vor ajunge la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, o parte din bani vor ajunge şi la FCM Târgovişte, în urma clauzelor contractuale întocmite în momentul mutării pe „Eugen Popescu”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite