UPDATE FOTO Tone de motorină scurse pe câmp, în urma unui accident în care o cirsternă s-a răsturnat pe DN 71

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia a fost blocată mai bine de o oră, pe un singur sens pe DN 71, care leagă Târgovişte de Bucureşti.
Circulaţia a fost blocată mai bine de o oră, pe un singur sens pe DN 71, care leagă Târgovişte de Bucureşti.

O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 71, în dreptul localităţii Brăteşti. Şoferul autovehiculului nu a observat, la timp, o maşină care semnalizase la stânga. Tone de  motorină s-au scurs pe câmpurile agricole, iar circulaţia a fost parţial blocată.

   

Şoferul autoturismului povesteşte că a semnalizat stânga şi a vrut să intre în curtea unui service auto. Şoferul de pe cisternă nu a observat manevra şi l-a lovit în plin în partea din spate. Necazul e cu atât mai mare cu cât autoturismul era nou. Avea doar 500 de km la bord.

accidentdn71

„Am dat semnal stânga şi m-am încadrat corespunzător. Chiar m-am oprit pentru că veneau maşini din faţă. Nu ştiu cum m-a lovit. Maşina era nouă. Am doar 500 de kilometri făcuţi cu ea. E distrusă acum”, ne-a povestit şoferul de pe autoturism. 

Şoferul de pe cisternă povesteşte că maşina a oprit prea brusc şi că nu l-a mai putut evita. Tone de  motorină s-au scurs pe câmpurile agricole.

accidentdn71
accidentdn71

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat totul. La faţa locului au ajuns şi reprezentanţii Gărzii de Mediu Dâmboviţa, care vor evalua pagubele.

Circulaţia a fost blocată pe un singur sens pe DN 71, care leagă Târgovişte de Bucureşti. 

  

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite