Un hotel din Staţiunea Padina-Peştera angajează refugiaţi ucraineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotel Peştera. FOTO: Facebook
Hotel Peştera. FOTO: Facebook

Românii s-au mobilizat exemplar la graniţa cu Ucraina, i-au tratat pe refugiaţi cu căldură şi i-au primit în casele lor. Pentru că situaţia din ţara vecină nu pare să se liniştească prea curând, ucrainenii care au trecut graniţa ar putea să îşi facă un rost în ţara noastră.

Campania de sprijinire a refugiaţilor ucraineni să se integreze în România, continuă. Pe lângă acţiunea Ministerului Educaţiei care a semnat un ordin care face posibilă înscrierea copiilor refugiaţi din Ucraina în sistemul de învăţământ românesc, unii patroni români caută acum forţă de muncă din rândul refugiaţilor. 

Hotelul Peştera din Staţiunea Padina - Peştera, din Munţii Bcuegi, anunţă că va angaja cetăţeni ucraineni ce au calificării în domeniul Horeca.

„Eşti cetatean al Ucrainei, ai o calificare in domeniul HORECA si vrei sa te angajezi in Romania? Hotel Peştera îţi oferă un loc de muncă. Trimite-ne un email la info@pestera.ro”, este mesajul postat uniăţii de cazare postat pe reţelel de socializare. 

Mesajul este şi limbile rusă şi engleză: „Ви громадянин України, маєте кваліфікацію в галузі HORECA і бажаєте влаштуватися на роботу в Румунію? Готель Peştera пропонує вам роботу. Надішліть нам електронного листа на адресу info@pestera.ro. If you are Ukrainian citizen and have experience in HORECA, we are looking for you. Hotel Peştera is hiring now. Contact us via email at info@pestera.ro”. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

În ce condiţii vor putea face şcoală copiii ucraineni refugiaţi

Un hotel de 4 stele, din Munţii Bucegi, se alătură protestului „România vrea autostrăzi”

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite