Un fost jucător al Chindiei, prezentat la CFR Cluj: „Mă bucur foarte mult că îmbrac tricoul campioanei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: dinamo1948.club
FOTO: dinamo1948.club

CFR Cluj a anunţat, luni, al doilea transfer realizat în această vară. După Alexandru Chipciu, la echipa lui Dan Petrescu a sosit fundaşul central Denis Ciobotariu, care a evoluat ultima oară la Dinamo şi Chindia Târgovişte.

"Mă bucur foarte mult că îmbrac tricoul campioanei, e o bucurie pentru mine şi un pas înainte. M-am bucurat mult, sper să mă adaptez repede şi să joc bine. Prima dată a fost o discuţie, la un moment dat, când au fost blocate transferurile şi am sperat să se ridice acel blocaj şi totul a fost bine. Colegii m-au primit foarte bine, sper să mă adaptez cât mai repede şi să intru cu ei. Sunt bucuros că Dan Petrescu m-a vrut aici, sunt mândru, e un pas înainte pentru mine şi voi da totul pe teren. Obiectivele mele sunt să mă adaptez, să joc şi să iau titlul", a declarat Ciobotariu, la primul interviu acordat clubului ardelean. 

Clubul Dinamo anunţase încă de vineri, prin intermediul site-ului oficial, transferul lui Ciobotariu la CFR Cluj.

Denis Ciobotariu, care va împlini 22 de ani în luna iunie, a fost crescut la Centrul de Copii şi Juniori de la clubul Dinamo, el jucând în 20 de partide din acest sezon, marcând două goluri. 

În sezonul 2017/2018, apărătorul a evoluat sub formă de împrumut, la Chindia Târgovişte.

Fundaşul central a jucat în primele 45 de minute ale jocului amical dintre Dinamo şi Dynamo Dresda, de miercuri, scor 0-1, şi a părăsit cantonamentul din Spania pentru a se alătura lotului clujean. 

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite