Un fost fotbalist de la Steaua ar putea juca la Titu. Are multe prezenţe în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urban Titu intenţionează să arunce „bomba” pe piaţa transferurilor. Gruparea din sudul judeţului tratează achiziţionarea unui fost fotbalist de la Steaua Bucureşti până la plecarea în cantonamentul de la Căciulata.

Cum, în momentul de faţă, apărătorul care are numeroase prezenţe în Liga I este liber de contract, divizionara C dâmboviţeană speră să-l convingă pe acesta să se alăture lotului pregătit de Nicu Croitoru. Din informaţiile survenite din rândul conducătorilor de la Urban, fundaşul trecut de 30 ani ar vrea o colaborare cu Titu până în vară pentru că îl leagă o strânsă prietenie de Vlad Oprea, reprezentantul primăriei la echipa de fotbal. 

Mai mul de atât, fostul fotbalist al Stelei este tentat să aleagă Urbanul şi din cauza faptului că doreşte să înveţe câteva din tainele antrenoratului, avându-l ca mentor pe Croitoru. 

„Ne aflăm la doar câţiva paşi de a aduce un nume mare la Urban. De câteva zile tratăm achiziţionarea unui fost fundaş central de la Steaua. Jucătorul mi-a promis că vine pe o perioadă de şase luni la noi, dacă nu găseşte un club tentent în următoarele două săptămâni. Din ce am discutat cu el, mi-a zis că doreşte să vină să mă ajute să ieşim din situaţia existentă. Dacă vine la noi, pretenţiile lui salariale sunt infime. Momentan, nu pot să spun numele său, pentru că aş ajunge să-i pun toată presa în cap. O să vină şi momentul să aflaţi numele jucătorului, dacă va alege Titu”, a precizat Vlad Oprea pentru sportdambovitean.ro.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite