Un bărbat şi-a bătut iubita la serviciu, apoi a fugit cu o funie în pădure, ameninţând că se spânzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto C.S.
Foto C.S.

Zeci de poliţişti şi localnici îl caută de două zile pe un bărbat de 34 de ani, din Dâmboviţa, care, după o ceartă cu concubina sa, a plecat de acasă spunând că se duce în pădure să se spânzure. Familia sa, care a mai pierdut un fiu anul trecut, se teme de ce este mai rău şi cere autorităţilor să îl găsească pe Alexandru.

Alexandru Marian, în vârstă de 34 de ani, din satul Miloşari, comuna Ludeşti, judeţul Dâmboviţa, a plecat de acasă la data de 22 martie. 

De trei ani de când el şi concubina sa au dat naştere unei fetiţe, relaţia lor a început să scârţâie. Alexandru, tot mai gelos, s-a dus la femeie la magazinul unde lucrează ca vânzătoare, a strâns-o de gât şi a ameninţat-o. Apoi a mers acasă, a luat o funie şi a plecat înspre pădure, spunând că se spânzură. I-a dat mesaj femeii spunându-i să aibă grijă de fetiţa lor, pentru că el vrea să încheie socotelile cu viaţa 

„I-a dat mesaj şi i-a spus că pleacă să se spânzure. Concubina m-a sunat pe mine să îmi spună că pleacă să se spânzure. <Din cauza ta, nenorocito>, i-am spus că a fugit de acasă. Mi l-a nenorocit. Nu îl lăsa să se ducă să vorbească nici măcar cu un vecin. Dacă venea de la serviciu să bea o bere, nu avea voie, începea balamucul. Celălalt băiat al nostru s-a dus de acum un an şi dacă îl pierd şi pe ăsta, nu mai am de ce să mai trăiesc”, spune mama tânărului fugit de acasă (foto jos).

fugit de acasa

Mama tânărului fugit de acasă. Foto C.S. 

Vecinii spun că Alexandru era un băiat cuminte, muncea şi îşi vedea de treburile sale.

„De o săptămână, ea nu a mai vrut să se ducă la el acasă. Ieri, fata s-a dus la serviciu, el s-a dus la ea, a strâns-o de gât ca să o ia la bătaie. Acolo sunt camere de luat vederi, poate să vadă oricine că nu minte nimeni. El a fost gelos tot timpul pe ea. A fost la Găeşti la serviciu şi a spus că avea oameni. Ea nu putea să meargă la o nuntă, la un botez că venea acasă şi îi dădea bătaie că s-au uitat unul şi altul la ea”, a povestit mama concubinei.

  

La activităţile de căutare au fost angrenaţi miercuri, 23 martie, 32 de poliţişti, voluntari paznici de vânătoare şi pădurari, fiind folosit şi un câine de urmă. 

barbat fugit de acasa

Bărbatul căutat de autorităţi. FOTO: IPJ Dâmboviţa

La data plecării, acesta purta pantaloni de trening de culoare gri, o bluză cu mânecă lungă de culoare verde şi negru şi era încălţat cu papuci de culoare neagră.

Semnalmente: aproximativ 1.70 m înălţime, 70 de kilograme greutate, păr şaten, ochi căprui, constituţie atletică.

fugit de acasa

Foto C.S. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Un bărbat a vrut să se spânzure de un copac, filmând în direct, pe Facebook. Creanga s-a rupt sub greutatea sa VIDEO

Cum a salvat un poliţist un bărbat care a anunţat pe Facebook că se sinucide 

Moartea în direct pe Facebook. Argumentele pro şi contra

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite