Adolescentă găsită spânzurată în apartamentul bunicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost găsită spânzurată în apartamentul în care locuia cu bunica sa, din oraşul Fieni. Părinţii ei fiind plecaţi la muncă în străinătate. Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, fata a fost găsită de bunica sa.

Dimineaţă, cele două au vrut să meargă la spital pentru că fata a spus că se simte rău. Apoi, fata s-a răzgândit şi a rămas acasă, iar bunica a plecat la doctorul de familie ca să îi ia scutire medicală pentru că nu a mers la cursuri. 

La întoarcere, bunica a găsit-o pe fată spânzurată. Poliţia investighează cazul, nu se ştie la acest moment dacă fata avea vreo suferinţă cronică sau dacă mai încercase să se sinucidă. 

image

Fata locuia cu bunica într-un apartament din Fieni, iar părinţii ei sunt la muncă în străinătate.

"S-a spânzurat o fată de clasa a XII-a. Nu ştiu de ce s-a spânzurat. Bunica o creştea. Personal nu o cunoşteam. Care a fost situaţia de familie, nu ştiu. Am ieşit repede şi erau vecinii de la etajul doi care strigau: Tanţo, hai repede sus. Bunica era aplecată pe ea acolo, o dăduse jos din ştreang până am ajuns eu sus. Era deja rece", ne-a spus o vecină.

Părinţii fetei sunt plecaţi în străinătate, la lucru.

Poliţiştii n-au găsit niciun bilet de adio şi fac cercetări pentru a stabili ce a determinat-o pe faţă să renunţe la viaţă.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite