Ţuţuianu, ameninţare voalată la Liviu Dragnea: „Nu aduce anul ce aduce ceasul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Ţuţuianu FOTO: Facebook
Adrian Ţuţuianu FOTO: Facebook

Senatorul de acum independent Adrian Ţuţuianu spune că se consideră vânat în orice funcţie pe care ar ocupa-o şi precizează că se aşteaptă să fie dat la o parte şi de la Comisia Economică, Industrii şi Servicii, unde activează în prezent. Reacţia sa vine după la începutul săptămânii trecute a fost înlocuit din funcţia de membru al Comisiei Juridice, de Numiri, Disciplină, Imunităţi şi Validări.

„Se pare că orice loc aş ocupa deranjez, aşa că se face orice pentru liniştea domnului Dragnea. Şi acest «orice» trebuie luat în serios, pentru că nu este o figură de stil. E realitatea ultimului an în care am fost transformat într-o ţintă vie. Prima oară m-au înlocuit de la conducerea Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. Apoi, supărat probabil pe faptul că la Ministerul Apărării Naţionale lucrurile se mişcau în direcţia bună, m-au schimbat. Când spun «direcţia bună», am în vedere direcţia României şi a Armatei Române. Dar, poate, lucrurile acestea contraveneau intereselor altora.

Nu a fost suficient! Liviu Dragnea a continuat şi, rând pe rând, m-a schimbat din funcţia de Preşedinte PSD Dâmboviţa (filială cu rezultate excelente), apoi din cea de vicepreşedinte PSD la nivel naţional şi vicepreşedinte al Senatului României.

Începând cu data de 4 decembrie, sunt membru al Comisiei economice, industrii şi servicii. Şi aici îmi voi face treaba cu aceeaşi seriozitate şi dedicaţie. Până când? Până în momentul în care, din nou, interesele lui L.D. vor fi deranjate. Şi, atunci, cu siguranţă, voi fi mutat «disciplinar» la o altă comisie. Asta dacă nu se vor întâmpla surprize. Nu aduce anul ce aduce ceasul!”, spune Adrian Ţuţuianu, pe pagina sa de Facebook.

Ţuţuianu a dat în judecată PSD după ce a fost exclus din partid. În acest moment, procesul se află în fazele preliminarii. PSD însă a depus o cerere la Tribunalul Dâmboviţa de strămutare a dosarului, întrucât „faptul că este senator poate influenţa imparţialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmboviţa”.

„Aşa cum am anunţat public, am contestat în justiţie decizia abuzivă de excludere din PSD. Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanţa a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanţă, din cauza calităţii mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influenţa imparţialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmboviţa. Dacă aş merge pe aceeaşi logică, aş înclina să consider că nicio instanţă din România nu ar putea soluţiona cauza, pentru că Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, este al treilea om în stat. Dacă ne gândim cum amână şi contestă completele de judecători, în speranţa că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar, atunci poate îmi înţelegeţi îngrijorarea”, a mai spus Ţuţuianu.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite