Trei răniți într-un accident pe DN7. O dubă s-a răsturnat, un bărbat a fost proiectat prin geam VIDEO

0
Publicat:

Un accident grav a avut loc, miercuri, 16 august 2023, pe Drumul Național 7, în Dâmbovița, între localitățile Lungulețu și Slobozia Moară. Șoferul unei dube, care circula dinspre București spre Găești, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Trei răniți după ce o dubă s-a răsturnat. FOTO cronica-gaestiului.ro
Trei răniți după ce o dubă s-a răsturnat. FOTO cronica-gaestiului.ro

Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara şoselei. În urma impactului, un bărbat aflat în dubă a fost proiectat prin parbriz, potrivit cronica-gaestiului.ro.

Martorii spun că e posibil ca șoferul să fi adormit la volan.

Poliţiştii cercetează toate împrejurările pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Coincidenţe mortale la „Troiţa Margaretei“

„Drumul Crucilor“, aşa cum este denumit Drumul Naţional 7, din judeţul Dâmboviţa, bagă spaima în şoferii tineri.

La Ieşire din Găeşti, înspre Bucureşti, la 24 septembrie 1936, a murit, chiar în ziua nunţii ei, Margareta Ştefănescu, o tânără de 26 de ani. De atunci, spun localnicii, tânăra ar bântui locul. Mulţi tineri necăsătoriţi şi-au pierdut viaţa în accidente violente de maşină în zonă.

Troița Margaretei FOTO C.S.
Troița Margaretei FOTO C.S.

Drumul Naţional 7, care leagă Bucureştiul de Piteşti, a devenit cunoscut pentru accidentele grave care au avut loc pe el de-a lungul anilor, dar mai cu seamă a accidentelor care s-au produs într-un loc în care se află o troiţă, a Margaretei, la kilometrul 47.

Perioada cea mai neagră, 2008-2009: 12 tineri decedaţi

Site-urile specializate în fenomene paranormale au inclus DN 7 din judeţul Dâmboviţa pe lista locurilor bântuite. În anii care au trecut de la tragedie, în acel loc au avut loc o mulţime de accidente mortale. Locul a fost numit de către localnici, şi nu numai, „loc blestemat“, în ciuda faptului că şoseaua este fără probleme şi cu vizibilitate.

Preoții infirmă însă legendele locale. „Am trecut şi eu de multe ori pe acolo şi nu mi-a apărut nicio stafie în faţă”, ne-a spus protopopul Adrian Constantin, de la Protoeria Găeşti.

Chiar şi-aşa, numai într-un singur an, 2008-2009, în acel loc au murit 12 bărbaţi tineri, toţi necăsătoriţi. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite