Trei indivizi care au sechestrat şi maltratat un tânăr de 22 de ani, din Nucet, au fost arestaţi preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sechestrat

Totul s-a întâmplat după ce victima a aflat că este înşelat de iubită cu un tânăr de 27 de ani, din Găeşti. Tânărul de 22 de ani a încercat să se „răzbune” pe iubita rivalului în acelaşi mod şi a încercat să îi intre în graţii.

Numai că femeia l-a păcălit. I-a spus că îl aşteaptă la ea acasă, dar în loc de dragoste a primit o bătaie cruntă. 

În locuinţă a fost aşteptat de tnărul de 27 de ani şi de alţi doi amici, care l-au sechestrat, l-au legat de un scaun, l-au bătut şi tăiat cu un briceag. 

Băiatul s-a ales cu răni destul de grave, care au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Rudele victimei cred că totul a fost pus la cale chiar de fosta iubită. Ea a fost însă cea care, văzând că gluma se îngroaşă, l-a sunat pe fratele băiatului, care, la rândul său, a sunat la Poliţie. 

Poliţia din Găeşti a venit rapid la locul faptei şi a oprit o posibilă crimă. „În cursul serii de 17 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 de către un cetăţean, din localitatea Ilfoveni, cu privire la faptul că fratele sau, un tânăr de 22 de ani, este lipsit de libertate de un bărbat care îl ameninţă cu un cuţit. Poliţiştii s-au deplasat la faţă locului şi au identificat în interiorul unui imobil din Găeşti pe fratele apelantului, partea vătămată, alţi trei bărbaţi şi încă o femeie. Tânărul de 22 de ani prezenţa urme vizibile de violenţă şi a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Găeşti pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

sechestrat gaesti

De cealaltă parte, rudele agresorilor au altă variantă. Băiatul de 22 de ani ar fi intrat în casă cu gândul de o viola pe fată, amanta rivalului.  

Partea vătămată, tânărul de 22 de ani, a formulat plângere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violente.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite