Circulaţia rutieră a fost deschisă pe ambele sensuri, în Moţăieni, după ce a fost stopată alunecarea de teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

IPJ Dâmboviţa informează că la data de 18 ianuarie, circulaţia rutieră a fost deschisă pe ambele sensuri, în Moţăieni, unde un sector de drum a fost afectat de o alunecare de teren, în cursul lunii iulie a anului 2019.

„De la acea dată şi până în prezent, circulaţia se desfăşura alternativ pe un singur sens, fiind dirijată prin semafoare. Începând cu data de 18 ianuarie a.c., restricţiile de circulaţie au fost ridicate, iar traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale, pe ambele sensuri de mers. Până la dată de 27 ianuarie a.c., vor fi refăcute şi marcajele rutiere”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Asfaltul de pe DN 71 Târgovişte - Sinaia, în dreptul localităţii Moţăieni, s-a crăpat în data de 4 iulie 2019, din cauza unei avarii la o conductă de apă. Poliţia Rutieră a instituit restricţii de circulaţie în zonă.

Imagine indisponibilă

Avaria s-a produs pe DN71, la km 72+700m, pe raza localităţii Moţăieni, pe sensul de mers Târgovişte către Sinaia.

Situaţia a dus la şi la un protest de amploare în zonă. Câteva zeci de şoferi au blocat, duminică, 24 noiembrie) o bandă de circulaţie pe Drumul Naţional 71 Târgovişte - Sinaia, nemulţumiţi de faptul că CNAIR nu a reparat o ruptură în asfalt produsă în dreptul localităţii Moţăieni, din Dâmboviţa.

Vineri, 22 noiembrie, un autocamion încărcat cu lemn, probabil întrat în balans, s-a răsturnat peste o femeie de 63 de ani care se deplasa pe marginea şoselei, în perimetrul unde se formase coadă la semafor.

Protestatarii cred că avaria a fost cauza morţii pietonului. Ei spun că dacă şoferul nu ar fi fost forţat să pătrundă pe contrasens, femeie ar fi fost astăzi în viaţă.

Imagine indisponibilă
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite