Târgovişteanul Daniel Natea, laureat al Federaţiei Române de Judo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişteanul Daniel Natea, laureat al Federaţiei Române de Judo
Târgovişteanul Daniel Natea, laureat al Federaţiei Române de Judo

Daniel Natea (cat. 100 kg, CSA Valeriana Târgovişte), medaliat cu bronz la Europenele U-23, câştigător al Grand Şlam-ului de la Abu Dhabi, clasat pe locul al treilea la Grand Şlam-ul de la Baku şi la Grand Prix-ul de la Ulan Bator, a fost desemnat laureat de către Federaţia Română de Judo.

Sportiva anului a fost desemnată de către la Federaţia Română de Judo Andreea Chiţu (CSA Steaua - CSM Ploieşti), vicecampioană mondială anul acesta, la Celiabinsk (Rusia).

Laureaţi ai anului au fost desemnaţi Larisa Florian (cat. 52 kg, CSM Liberty Oradea), vicecampioană mondială U-21, Alexandra Pop (cat. 48 kg, U CSM Cluj — Dinamo), medaliată cu bronz la Mondialele U-21 şi vicecampioană europeană U-21, Ştefania Dobre (cat. 57 kg, U CSM Cluj — Dinamo), vicecampioană olimpică de tineret la Nanjing, Alexandru Raicu (73 kg, CSM Piteşti), medalie de bronz la Europenele U-21, Iulian Surlă şi Aurelian Fleisz (kata, CSM Liberty Oradea), dubli campioni europeni la Nage No Kata şi vicecampioni mondiali, Alina Zaharia şi Alina Cheru (kata, CSM Piteşti), campioane şi vicecampioane europene la Ju No Kata, medaliate cu bronz la Mondiale.

Alţi laureaţi ai federaţiei au fost Corina Căprioriu (57 kg, U CSM Cluj — Dinamo), locul 5 la Europene, câştigătoare a Grand Prix-ului de la Taşkent, locul trei la Grand Şlam-ul de la Abu Dhabi şi la Grand Prix-ul de la Samsun, precum şi la European Open de la Madrid, Monica Ungureanu (48 kg, U CSM Cluj — Dinamo), câştigătoare a Grand Prix-urilor de la Zagreb şi Qingdao (China), Vlăduţ Simionescu ( 100 kg, CS Politehnica Iaşi), locul secund la Grand Şlam-ul de la Abu Dhabi, locul al treilea la Grand Prix-urile de la Zagreb şi Jeju, Loredana Ohâi (57 kg, U CSM Cluj — Dinamo), locul al treilea la Grand Şlam-ul de la Tiumen şi la Grand Prix-ul de la Zagreb.

Antrenorul anului a fost desemnat Florin Bercean, antrenorul lotului olimpic feminin.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite