Supărat că un consătean a „ciripit” la Poliţie, un bărbat a trecut la ameninţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
retinut politie

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reţinut de Poliţie după ce şi-a ameninţat un consătean cu bătaia, pentru că a depus plângere la Poliţie împotriva sa.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi, prin plângere, de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Catanele, cu privire la faptul că ar fi fost ameninţat de o persoană de sex masculin. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, iar în urma activităţilor de cercetare penală, desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, poliţiştii au stabilit că, la data de 19 aprilie a.c., persoana reclamată,  un bărbat de 37 de ani, ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă pe motiv că aceasta ar fi depus o plângere împotriva sa”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul de 37 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei, faptă prevăzută de art. 274 din Codul Penal.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite