Şoferi fugiţi de la faţa locului, dosare penale, zeci de mii de lei amendă şi permise reţinute – prada oamenilor legii în doar câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transportatorii nu ţin cont de legi sau regulile bunului simţ
Transportatorii nu ţin cont de legi sau regulile bunului simţ

Transportatorii nu ţin cont de legi sau regulile bunului simţ. Au dovedit-o vineri, zeci de şoferi care transportau persoane peste numărul maxim înscris în talon, punând astfel în pericol siguranţa pasagerilor. Poliţiştii dâmboviţeni i-au tras pe dreapta şi i-au amendat cu mii de lei.

CITEŞTE ŞI VIDEO Transportatorii de persoane, urmăriţi din aer, de un ellicopter al Poliţiei Române


Vineri a fost organizată o acţiune de amploare la care au participat efective ale poliţiei rutiere dar şi reprezentanţi ai ARR. Oamenii legii au verificat timpii de odihnă, tahograful, dar şi respectarea numărului maxim admis de pasageri într-un autovehicul. În doar patru ore, poliţiştii au dat zeci de amenzi şi au ridicat multe permise de conducere.



Pe bec a călcat şi un şofer în vârstă de 60 de ani din Găeşti care, după ce a fost oprit de poliţişti penru că  avea în autobuz 33 de elevi în picioare, a fugit de la faţa locului. Poliţiştii l-au prins după câteva minute, chiar în staţia de autobuze din Găeşti. Acesta le-a spus oamenilor legii că a plecat de la faţa locului doar pentru a nu încurca circulaţia.



O altă ispravă, demnă de ţinut minte, îl are în prim plan pe un tânăr şofer, angajat la o firmă transportatoare din Târgovişte, care s-a ales cu dosar penal pentru că a condus fără plăcuţele de înmatriculare. Asta după ce oamenii legii i le-au confiscat pentru că efectua transport de pasageri cu o maşină neomologată.


Şofer fugit de la faţa locului
No title
image
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite