Şeful Poliţiei Locale Târgovişte, testat pozitiv cu Sars-cov-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Şeful Poliţiei Locale Târgovişte, col. (r) Gheorghe Dinu
FOTO: Şeful Poliţiei Locale Târgovişte, col. (r) Gheorghe Dinu

Şeful Poliţiei Locale Târgovişte, col. (r) Gheorghe Dinu, a fost internat în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului din Târgovişte, după ce a fost testat pozitiv cu noul virus.

„Poliţia Locală Târgovişte confirmă informaţiile conform cărora directorul executiv, col. (r) Gheorghe Dinu, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru ca poliţiştii locali să îşi desfăşoare activitatea în condiţîi optime de siguranţă. Însănătoşire grabnică îi urăm şi îl aşteptăm din nou printre noi”, a fost reacţia Poliţiei Locale Târgovişte.

În ultimele 24 de ore, au fost confirmat cu COVID-19, 84 de persoane, numărul total de infectări ajungând la 1.766. Dintre acestea, 491 s-au vindecat, iat 58 au murit. De asemenea, 504 persoane se află în carantină la domiciliu/adresa declarată şi doar 60 sunt în izolare.

„Recomandăm cetăţenilor să manifeste seriozitate şi responsabilitate în ceea ce priveşte respectarea măsurilor de distanţare fizică şi a celor de igienă sanitară, pentru a nu pune în pericol atât propria viaţă cât şi întreaga comunitate. Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt priorităţile tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmboviţa.

Prefectul judeţului Dâmboviţa, Aurelian Popa, a anunţat că purtarea măştii de protecţie va deveni obligatorie de joi, 30 iulie, în târguri şi pieţe.

Măsura a intrat în vigoare de joi, 30 iulie, de la ora 06.00.  „Dâmboviţa este un judeţ roşu”, a precizat prefectul Aurelian Popa, în direct la Digi24, referindu-se la numărul mare de cazuri de COVID înregistrate în ultilmele zile.

CITEŞTE ŞI:

Masca de protecţie devine obligatorie în târgurile şi pieţele din Dâmboviţa, de la 30 iulie: „Este un judeţ roşu“

Serviciul de Ambulanţă unde jumătate dintre medici sunt pozitivi la Covid-19

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite