Se lucrează cu viteza melcului la Spitalul Judeţean. Pe 15 august, unitatea ar trebui să fie gata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Până acum au fost plătite 38 de milioane de lei
Până acum au fost plătite 38 de milioane de lei

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa nu este deloc mulţumită de stadiul lucrărilor de reabilitare efectuate până acum la Spitalul Judeţean din Târgovişte, care în acest moment sunt realizate în proporţie de 56%. Lucrările ar trebui finalizate în 4 luni.

Până acum au fost plătite 38 de milioane de lei şi ar mai fi de plată alte 34 de milioane de lei. Chiar şi aşa, sunt întârzieri în procesul de execuţie. Ţuţuianu a ţinut declarat că au apărut şi lucrări neprevăzute, unele neeligibile, însă acesta spune că le-a comunicat reprezentanţilor firmei austriece că orice zi întârziere după termenul de 15 august îi va costa.

„Nemulţumirile noastre sunt legate de graficul de execuţie de lucrări. Proiectul european „Reabilitarea şi modernizarea Spitalului Judeţean Dâmboviţa” se derulează în parametri relativ normali după discuţiile dure purtate cu reprezentanţii constructorului Vamed în urmă cu două săptămâni. Am profitat de întâlnire pentru a reitera avertismentul ferm către firma constructoare că nu voi ezita să procedez la rezilierea contractului dacă nu va respecta graficul de lucrări stabilit. Şi continuăm în fiecare zi să mergem pe şantier pentru a urmări desfăşurarea lucrărilor ”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu.

Proiectul „Reabilitarea şi modernizarea Spitalului Judeţean Dâmboviţa”, a primit finanţare nerambursabilă în cadrul Regio, contractul fiind semnat în septembrie 2010, cu o valoare totală de 83.106.684,78 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 66.610.914,38 lei. Durata de implementare a proiectului este de 36 de luni, luna august a acestui an fiind termenul final de execuţie.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite