Primăria Titu, obiectivul lui Vlad Oprea în 2016. "Lumea mă percepe bine şi era greşit să nu mă implic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad a fost detronat din funcţia de viceprimar al oraşului Titu, în aprilie 2015, pe motiv că "a muncit prea mult" de către actualul primar, Traian Niculae
Vlad a fost detronat din funcţia de viceprimar al oraşului Titu, în aprilie 2015, pe motiv că "a muncit prea mult" de către actualul primar, Traian Niculae

Fostul viceprimar al oraşului Titu, Vlad Oprea, a decis că va candida la alegerile locale din vara lui 2016. Oprea va candida, cel mai probabil, din partea PSD, după ce a primit girul conducerii judeţene.

image

"Voi distribui 10.000 de calendare din casă în casă. Lumea mă percepe bine şi era greşit să nu mă implic. Vreau să câştig Primăria Titu", ne-a spus Vlad Oprea.

Vlad Oprea are 37 de ani şi a studiat la Academia de Educaţie Fizică şi Sport (ANFS), Bucureşti dar şi la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Bucureşti.

În prezent el ocupă funcţiile de consilier local la Titu, din partea PSD, dar este şi consilierul personal al primarului Târgoviştei, Cristian Stan.

"E onorant că am fost văzut drept o persoană care poate să pună umărul la construcţia administrativă extrem de provocatoare a capitalei de judeţ", a spus Vlad Oprea. 

Vlad a fost detronat din funcţia de viceprimar al oraşului Titu, în aprilie 2015, pe motiv că "a muncit prea mult" de către actualul primar, Traian Niculae.

Oprea este extrem de iubit şi apreciat şi la Târgovişte, nu numai la Titu. Recent, el a reprezentat Primăria Târgovişte la Alba Iulia, de Ziua Naţională a României, unde, împreuna cu actorii Sebastian Bălăşoiu şi Liviu Cheloiu, a făcut parte din delegaţia care a dus Solia Ţării Româneşti în Cetatea din Inima Ardealului.

Cetăţenii din Titu îi pot trimite mesaje de susţinere pe Facebook, AICI.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite