Preotul gay din Anglia care s-a căsătorit cu un român de 24 de ani a rămas fără casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva personală Florin Marin
FOTO Arhiva personală Florin Marin

Reverendul Philip Clements (79 de ani) a rămas fără un acoperiş deasupra capului, după ce şi-a vândut casa din Anglia, ca să cumpere pentru Florin Marin, iubitul român care i-a devenit soţ, un apartament în Bucureşti. Fostul cleric s-a întors în Anglia, unde a ajuns la mila prietenilor.

Potrivit Daily Mail, reverendul pensionar a ajuns pe drumuri după ce şi-a vândut, pe 214.750 de lire sterline, locuinţa din Sandwich, Kent, Anglia, pentru a cumpăra o alta, la mii de kilometri distanţă, în Bucureşti. Totul, de dragul lui Florin Marin, modelul român cu 54 de ani mai tânăr, cu care s-a căsătorit în luna aprilie a acestui an, după o controversată poveste de dragoste.

Cei doi s-au despărţit după ce fostul cleric a semnat contractul de cumpărare a apartamentului din România, pe care a plătit 100.000 de euro. 

Povestea celor doi a început să scârţâie încă din primăvară, după ce reverendul şi-a oficializat relaţia cu Florin Marin, în Ramsgate - Anglia, iar după episodul tranzacţiei imobiliare, Philip Clements s-a întors, potrivit sursei citate, în Anglia, unde a ajuns să locuiască pe la prieteni. 

Reverendul homosexual din Anglia care s-a căsătorit cu modelul român de 24 de ani a rămas fără casă
Reverendul homosexual din Anglia care s-a căsătorit cu modelul român de 24 de ani a rămas fără casă

Cei doi şi-au oficilizat relaţia, în aprilie 2017, în Ramsgate - Anglia

Amintim că Philip Clements l-a cunoscut pe Florin Marin, originar din comuna Vişina, în urmă cu aproape trei ani. Fost preot paroh în Eastry, Kent, reverendul Philip Clements a declarat încă de acum un an, pentru presa din Regat, că planurile sale cu modelul român sunt cât se poate de serioase. Cei doi şi-au mărturisit dragostea în faţa camerelor de filmat şi, ulterior, s-au căsătorit, renunţând la haina preoţească.

Din Vişina, localitatea sa natală, Florin Marin a plecat în Anglia, unde şi-a găsit, aşa cum declara, marea iubire. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite